singviola2’s blog

Blog sănătos

Cura naturală pentru paraziții intestinali - preț, opinii, farmacie

Deși infecția cu paraziți intestinali sau cu helminți este relativ ușor de tratat, atât la copii, cât și la adulți, de multe ori nu se observă deoarece simptomele cauzate sunt foarte ușoare în prima fază și cresc în intensitate pe măsură ce crește numărul paraziților intestinali din intestinul gros.

Tratamentul medicamentos pentru paraziții intestinali, deși are o randament terapeutic excelent, poate provoca reacții adverse grave, cum ar fi vărsături, dureri abdominale, greață, diaree etc. În consecință, o variantă curativă mai puțin agresivă cu corpul, dar cu o acțiune terapeutică concentrată asupra organismelor parazitare este, remedii pe bază de ingrediente naturale, care nu produc efecte secundare negative și, de obicei, nu au contraindicații pentru utilizare. / p>

În acest articol:

Scopul acestui articol este de a vă oferi toate informațiile importante despre cele mai bune tratamente naturale, alternative eficiente la tratamentele medicamentoase, astfel încât să puteți avea o opinie mai bună clar ce opțiune este potrivită pentru dumneavoastră sau copilul dvs.

Cele mai bune alternative naturale la tratamentul medicamentos pentru paraziți și viermi intestinali

Pentru a recomanda cele mai eficiente tratamente naturale pentru infecțiile cu helminți, am efectuat o muncă intensă de cercetare care a inclus analiza detaliată a 8 remedii naturale pentru parazitoză, dintre care am ales 3 produse care îndeplinesc criteriile noastre de selecție. Am luat în considerare diverse aspecte, cum ar fi prețul tratamentului, componentele bioactive ale formulei terapeutice, ușurința administrării tratamentului, disponibilitatea în farmacii din România, precum și opiniile specialiștilor cu privire la aceste produse.

Mai jos veți găsi mai multe detalii despre fiecare dintre cele 3 tratamente pe care le recomandăm și linkuri către site-urile web ale producătorului.

Bactefort

< / p>

Bactefort este un tratament natural pentru paraziții intestinali, sub formă de picături, care se bazează pe o combinație unică și inovatoare de ingrediente 100% naturale, cu proprietăți anti-helmintice și antibacteriene foarte puternice.

< p> Este un remediu pe care îl recomandăm în special copiilor deoarece, fiind sub formă de picături, este mult mai ușor de administrat decât tratamentele sub formă de pastile.

Formula Bactefort duce la formarea unui mediu ostil. pentru organismele parazite, în timp ce oprește a mmollo. În acest fel se asigură o acțiune terapeutică completă care duce la distrugerea rapidă a paraziților și eliminarea lor din intestin.

Perioada de tratament este de 30 de zile, timp în care tratamentul este luat o dată pe zi. Dozajul implică diluarea a 30 de picături de Bactefort într-un pahar cu apă fierbinte. Băutura rezultată are un gust dulce, foarte ușor de consumat. Este recomandabil să luați tratamentul înainte de a mânca.

Una dintre cele mai importante este extractul de semințe de dovleac, care are un conținut ridicat de cucurbit. Cucurbitina este o substanță bioactivă cu proprietăți antihelmintice și care are o acțiune ultra-agresivă asupra organismelor parazite care au infestat intestinul.

Ca un cost, direct de pe site-ul producătorului, unde cumpărătorii din România beneficiază de o reducere suplimentară de 50% la prețul de producător Bactefort.

Detoxic

< p> Pastilele naturale detoxice oferă un tratament antiparazitar rapid și eficient, eliminând principalele simptome ale infecției cu helmint din primele zile de tratament. În ceea ce privește picăturile Bactefort, se bazează pe o compoziție 100% naturală, extracte din plante care oferă multe beneficii terapeutice.

Principalele ingrediente active care stau la baza formulei de acțiune detoxică sunt: ​​extract de tinctură, extract de coadă de șobolan, extract de pulbere de cuișoare, extract de frunze Centella asiatica, extract de fructe cu extract de Phyllanthus, extract de Apium graveolens și extract de rădăcină lungă de curcuma.

L Extractul de pulbere de cuișoare este bogat în antioxidanți. În plus, acest ingredient asigură o acțiune distructivă asupra organismelor parazite, neutralizându-le foarte repede. Extractul de rădăcină de curcuma este un alt ingredient activ cu un rol foarte important și anume stimularea procesului de vindecare odată cu eliminarea paraziților. Ajută la inversarea efectelor toxice pe care le au paraziții asupra țesuturilor din intestin.

În al doilea rând, un regim de tratament de 30 de zile este suficient pentru a elimina complet infecția cu paraziți intestinali. Pastilele detoxice nu au contraindicații pentru utilizare și nu produc efecte secundare negative asupra organismului.

Germitox

Al treilea tratament natural pe care îl recomandăm se numește Germitox și este, de asemenea, un produs asemănător pilulelor, la fel ca și Detoxic. Ca preț, acestea sunt cel mai accesibil remediu din punct de vedere al costurilor. La momentul publicării acestui articol pe site-ul producătorului, puteți beneficia de un preț special, mai mic decât cel al farmaciilor.

Pastilele Germitox au o compoziție unică, care include 5 ingrediente bogate 100% naturale de substanțe bioactive cu proprietăți antibacteriene și antihelmintice foarte concentrate.

Perioada de tratament diferă de la copii la adulți. Perioada de tratament în caz de infecție la copii este de 20 de zile și la adulți de 30 de zile. Luați o capsulă Germitox o dată pe zi, în timpul tratamentului.

Ingredientele active ale acestuia sunt: ​​ulei de cimbru, extract de usturoi negru, extract de sticlă, alge roșii și alge franceze.

Deși diferitele tipuri de helminti provoacă diferite simptome, există o serie de simptome comune care pot apărea în majoritatea cazurilor de parazit intestinal, indiferent de tipul de parazit intestinal prezent în intestin, oxigen, limbic, tenie. , în giardia.

Principalele simptome cauzate de infecția cu helmint sunt enumerate mai jos:

În cazul paraziților intestinali la copii, pot apărea și următoarele simptome:

Deși tratamentele recomandate mai sus produc un efect imunoprotector concentrat, pentru a preveni complet posibilitatea reinfecției prin ingerarea de ouă sau larve de paraziți intestinali de pe diferite suprafețe ale casei sau lenjerie intimă, este extrem de important să aveți o curățenie mătușă generală a tuturor cazărilor.